Om forfatteren

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben er Videnskab.dk’s læserbrevkasse. Her kan du stille spørgsmål til forskerne om alskens emner - lige fra sjove bynavne og prutter til kvantecomputere og livets oprindelse. Du kan spørge om alt, men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Send dit spørgsmål til: sv@videnskab.dk

Kan vi udskifte fodbolddommeren med teknologi?

Fodboldommere tager til tider fejl. Takket være video- og mållinjeteknologi kan en stor del af fejlene i dag afværges. Så måske er det på tide at stille spørgsmålet: Har vi overhovedet brug for dommeren?

Fodbold dommere retfærdig uretfærdig fordel VAR objektiv videodommere mållinjeteknolog hjemmebane udehold regel supportere spontanitet

Teknologien betyder, at dommeren ikke længere behøver at være i tvivl om, hvorvidt bolden nåede i mål eller ej. Men nogle situationer kræver stadig menneskelig indsigt og adfærdsforståelse, mener eksperter. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts