Om forfatteren

Forskere kræver stort studie om kødspisning trukket tilbage

Flere internationale forskere stiller sig kritisk overfor ekspertpanel, som har konkluderet, at de nuværende anbefalinger om indtaget af henholdsvis rødt og forarbejdet kød ikke er understøttet af forskningen. Den ledende forsker bag kødstudiet kalder reaktionen 'hysterisk'.

rødt kød forarbejdet kød forskning studie sundhed sygdom

En international forskergruppe går til angreb mod et nyligt publiceret studie, som konkluderer, at anbefalingerne for henholdsvis rødt og forarbejdet kød er baseret på svag forskning. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts