Om forfatteren

Jonas Salomonsen

Nyhedsredaktør

Jonas Salomonsen

Som nyhedsredaktør beslutter jeg sammen med den øvrige redaktion, hvad Videnskab.dk skal skrive om. Hvis du ligger inde med et tip om en god historie om forskning, eller hvis du savner grundige artikler om et bestemt emne, kan du kontakte os på redaktion@videnskab.dk.

Din mad kan blive tre gange så klimavenlig

Udslippet af drivhusgasser som følge af danskernes madforbrug kan blive reduceret til en tredjedel ved at smide mindre ud, skære ned på kødet og gøre landbruget mere klimavenligt.

Spis grøntsager frem for kød og undgå madspild, hvis du vil spise klimavenligt. (Foto: Colourbox)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts