Om forfatteren

Camilla Møhring Reestorff

Lektor, Institut for Kommunikation og Kultur – Nordisk Sprog og Litteratur, Aarhus Universitet

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Lektor: Danske medier underminerer #MeToo i jagten på hurtige klik

KOMMENTAR: De danske mediers dækning af MeToo-nyheder på de sociale medier er overvejende negativ. Det gør fortalerne for #MeToo til et let mål for hadefulde kommentarer og gør det vanskeligere at stå frem og deltage i debatten.

metoo_danske_medier_underminerer_debatten_jagten_paa_klik_kommentar_camilla_møhring_reestorff

Den overvejende negative dækning af #MeToo er problematisk, fordi den skygger for reelle problemer med seksuelle overgreb og chikane, skriver forsker. (Foto: Screenshots fra de respektive mediers Facebook-sider)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts