Om forfatteren

Rasmus Kerrn-Jespersen

Journalist

Jeg er uddannet cand.scient.pol. ved Københavns Universitet. For at gøre min uddannelsesprofil lidt mere medieagtig har jeg også taget en bachelor i medievidenskab på Aarhus Universitet og den journalistiske tillægsuddannelse ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Min praktiske journalistskoling fik jeg i løbet af tre års ansættelse som researcher på Berlingske, hvor jeg primært beskæftigede mig med politik og statistik. Derudover har jeg tidligere været ansat i Kulturstyrelsen og ved analyseinstituttet Voxmeter.
Jeg skriver helst om politik og samfundsforskning, men går ikke af vejen for at skrive om slangegift eller lignende, hvis det er spændende nok.

Forsvarsakademiet: Enhver kan jagte Islamisk Stat på nettet

Helt almindelige mennesker uden kendskab til efterretningsarbejde kan finde vigtige oplysninger om Islamisk Stat udelukkende ved brug af Google og sociale medier.

Efterretningstjeneste OSINT Islamisk Stat

Det er muligt at skaffe relevante og detaljerede oplysninger om terrororganisationer udelukkende ved hjælp af en internetforbindelse og en helt almindelig computer. Den mulighed kan vi blive bedre til at udnytte, mener Jonas Alastair Juhlin fra Forsvarsakademiet. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts