Om forfatteren

Anne Ringgaard

Journalist

Anne Ringgaard

Jeg har skrevet om lidt af hvert for Videnskab.dk siden 2012.
Derudover har jeg været skrivende journalist på dagbladet Politiken, fagbladet Dagens Medicin, en lokalavis i Roskilde, og jeg har været en tur omkring Experimentariums nu hedengangne nyhedsafdeling.
Jeg er uddannet på Roskilde Universitet med en bachelor i kulturstudier og en kandidatgrad i journalistik.

Gør mikrobølgeovne maden mindre sund?

Mad ændrer molekylær struktur, når det bliver varmet op i en mikrobølgeovn, og ovnens stråler kan skade gravide, har en læser hørt. Spørg Videnskaben finder ud af, om der er noget om snakken.

Det er nemt at varme mad op i en mikrobølgeovn, men er det skadeligt? Spørg Videnskaben er gået på jagt efter et svar. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts