Om forfatteren

Kirsty Hunter

Seniorlektor, Ernæring, Nottingham Trent University

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Er det bedst at skrælle frugt og grønsager?

Skrællerne er sunde for dig, og derudover kan du være med til at halvere madspild ved at beholde dem på.

Kvinde skræller et æble

New Zealand rapporterer om et årligt spild på 13.658 tons grøntsagsskræl og 986 tons frugtskræl – et land med en befolkning på kun 5,1 millioner mennesker. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts