Om forfatteren

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben er Videnskab.dk’s læserbrevkasse. Her kan du stille spørgsmål til forskerne om alskens emner - lige fra sjove bynavne og prutter til kvantecomputere og livets oprindelse. Du kan spørge om alt, men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Indsend dit spørgsmål i formularen herunder, eller send det via mail til: sv@videnskab.dk

Hvordan tør man mest effektivt kød op?

En læser har indgået et væddemål om, hvorvidt varmt eller koldt vand er mest effektivt, når kød skal optøs. En eksperimentalfysiker kender svaret.

En klump frossent kød i en frysepose

Det hænder, at kødet er en kende for frossent til at komme i ovnen eller gryden. Hvad gør man så? (Foto: Shutterstock)

Annonce: