Om forfatteren

Mads Hjermind Justesen

Redaktionsassistent

Mads Hjermind Justesen

Når jeg ikke er studentermedhjælper på Videnskab.dk, studerer jeg journalistik ved Syddansk Universitet. Og så har jeg en bachelor i historie fra Københavns Universitet.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Fra fuglefjer til sæbebobler: Hør om naturens matematik

I nyeste episode af podcast-serien ‘Vidensselskabet’, kan du høre, hvordan naturen forsøger at skabe sig selv så nemt og effektivt som muligt – og det kan matematikken lære af.

Matematik i naturen minimalflader optimering

Siden oplysningstiden har videnskaberne bygget på eksperimenter og empiriske iagttagelser af naturen. Det gør den stadig, og en af dem, der bruger naturen i sit arbejde, er ugens gæst i podcasten Vidensselskabet, matematiker Niels Martin Møller. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts