Om forfatteren

Anne Mette Thorhauge

Lektor, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet

Anne Mette Thorhauge er lektor ved Institut for Kommunikation, Københavns Universitet ved Sektion for digital kommunikation og information.
Hendes forskningsinteresser omfatter medier i hverdagslivet i bredeste forstand, herunder computerspil som samværsform og konfliktemne i moderne familier, og smartphones som redskab til socialisering og balancering af hverdagslivets forpligtelser og relationer.
Se de Videnskab.dk- og Forskerzonen-artikler, hun har medvirket i her.
Læs mere om Anne Mettes forskning, forskingspublikationer, øvrige populærformidling m.v. på hendes profil på Københavns Universitet.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Fortnite og Candy Crush: Gratisspil skaber ikke afhængighed – men de er uigennemsigtige forretningsmodeller

KOMMENTAR: 'Free-to-play' online-spil er ikke så 'free', som de lyder. Vi skal regulere udbyderne i stedet for at klandre den enkelte for at være afhængig af at spille.

gratisspil_skaber_ikke_afhaengighed_-_men_de_er_uigennemsigtige_forretningsmodeller

Det populære spil Fortnite er måske gratis at hente, men spilleren kan i stedet betale for eksempelvis 'skins', der ændrer figurens udseende. (Foto: Pedro Martinez Valera / Shutterstock.com)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts