Om forfatteren

Anne Mette Thorhauge

Lektor, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet

Anne Mette Thorhauge er lektor ved Institut for Kommunikation, Københavns Universitet ved Sektion for digital kommunikation og information.
Hendes forskningsinteresser omfatter medier i hverdagslivet i bredeste forstand, herunder computerspil som samværsform og konfliktemne i moderne familier, og smartphones som redskab til socialisering og balancering af hverdagslivets forpligtelser og relationer.
Se de Videnskab.dk- og Forskerzonen-artikler, hun har medvirket i her.
Læs mere om Anne Mettes forskning, forskingspublikationer, øvrige populærformidling m.v. på hendes profil på Københavns Universitet.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Glem nu den stenalderhjerne, og lad os få en saglig diskussion om digitale medier

KOMMENTAR: Et debatindlæg af en anden forsker går helt galt i byen, kritiserer forskeren Anne Mette Thorhauge i denne artikel.

Digitale medier bærn unge sygeliggøre

Vi bør ikke sygeliggøre og kritisere de unge, der bruger de sociale medier. Hvis der er et problem med disse medier, bør vi hellere fokusere på bedre lovgivning af forretningenskikken bag, mener Anne Mette Thorhauge. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts