Om forfatteren

Rasmus Kerrn-Jespersen

Journalist

Jeg er uddannet cand.scient.pol. ved Københavns Universitet. For at gøre min uddannelsesprofil lidt mere medieagtig har jeg også taget en bachelor i medievidenskab på Aarhus Universitet og den journalistiske tillægsuddannelse ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Min praktiske journalistskoling fik jeg i løbet af tre års ansættelse som researcher på Berlingske, hvor jeg primært beskæftigede mig med politik og statistik. Derudover har jeg tidligere været ansat i Kulturstyrelsen og ved analyseinstituttet Voxmeter.
Jeg skriver helst om politik og samfundsforskning, men går ikke af vejen for at skrive om slangegift eller lignende, hvis det er spændende nok.

Danmark bruger historisk mange penge på grundforskning

I Danmark bruger vi hvert år milliarder på forskning. En stor del af pengene går til grundforskning, hvor særligt det offentlige lægger en stor indsats.

Grundforskning, Videnskab.dk penge udgifter offentlige erhvervslivet Danmark

Både det offentlige og erhvervslivets udgifter til grundforskning er steget. Det lyder jo godt - men det er svært at gøre op, hvor mange af pengene der reelt går til grundforskning. (Foto: Shutterstock)

Annonce: