Om forfatteren

Cecilie Bay Wirenfeldt

Ph.d.-studerende ved DTU Fødevareinstituttet og Institutt for bioteknologi og matvitenskap, NTNU

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Tang på tallerkenen: Danske forskere fjerner afgørende forhindring

Tang er både bæredygtigt og sundt – lige bortset fra det alt for store jodindhold. Forskere har nu løst problemet med en meget enkel metode.

Tang

Cecilie Bay Wirenfeldt på besøg hos en koreansk tang- og snegleproducent. (Foto: Privatfoto)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts