Om forfatteren

Thomas Hoffmann

Journalist - Twitter: @Tuffmann

Thomas Hoffmann

Jeg har været videnskabsjournalist i 15 år og modtog European Science Writer Junior Award i 2014. Skriver om det meste, men forsømmer sjældent en lejlighed til at komme omkring klima eller fodbold.

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben er Videnskab.dk’s læserbrevkasse. Her kan du stille spørgsmål til forskerne om alskens emner - lige fra sjove bynavne og prutter til kvantecomputere og livets oprindelse. Du kan spørge om alt, men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Send dit spørgsmål til: sv@videnskab.dk

Hvad er den værste måde at dø på?

Med input fra forskere og vores brugere på Facebook tager Spørg Videnskaben på en smertefuld færd. Hør om nogle af de ondeste henrettelser i historien, som måske vil ændre din forestilling om, hvad der er den værste måde at dø på.

Værste måde at dø, blive brændt, begravet levende, smerte, død, blive spist, blive pælespiddet, drunke, tortur, henrettet

Jo mere smerte, des værre død, ikke? Nej, ikke helt. Én af verdens førende smerteforskere giver her bud på, hvad der må være den værste måde at dø på. (Tegning: Charlotte Price Persson/Kristian Højgaard Nielsen/Mette Friis-Mikkelsen)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts