Om forfatteren

Stefan K. Sløk-Madsen

P.hd.-stipendiat ved Institut for Innovation og Organisationsøkonomi ved Copenhagen Business School.

Stefan K. Sløk-Madsen er ph.d. fellow ved Institut for Innovation og Organisationsøkonomi ved Copenhagen Business School. Han forsker primært i kommercialisering og underviser i salg, prissætning og adfærdsøkonomi. Han har en praktisk baggrund fra blandt andet virksomhedsdrift før sin ph.d. og stor interesse i økonomiens teorihistorie.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet og Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Forsker: Monopoler er gode

KOMMENTAR: Hvis en virksomhed ikke har chancen for at opnå monopol, går vi glip af de bedste teknologiske løsninger til den bedste pris. Opgaven er politisk at sørge for, at monopolet ikke misbruger sin magt, når monopolet først er opnået.

monopol økonomi
Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts