Om forfatteren

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Professor: Hvor god en corona-kur er remdesivir?

KOMMENTAR: Der er nu publiceret et studie, der har undersøgt lægemidlet remdesivir, som mange sætter deres lid til. Hvad har vi lært, og hvordan kan der bygges videre på det?

Jens Lundgren Remdesevir COVID-19 coronavirus

Spritny forskning i effekterne af remdesivir som behandling af Coivid-19 viser blandt andet, at det er vigtigt at sætte ind hos folk der er syge – inden de kommer på intensiv afdeling, skriver Professor Jens Lundgren i denne uges coronaoverblik. (Illustration: Shutterstock/Videnskab.dk)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts