Om forfatteren

Rune Møller Stahl

postdoc ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet

Min forskning handler især om, hvordan økonomiske ideer får politisk betydning, og hvordan magtforhold, netværk og sociale forandringer er med til at forme den måde, vi forstår økonomien på.
Jeg har en MSc. i Economic History  fra London School of Economics, en cand.scient.pol i Statskundskab fra Københavns Universitet samt en BA i Idehistorie og Sociologi fra Aarhus Universitet. Før min forskningskarriere arbejde jeg som politisk rådgiver på Christiansborg. 
Find mig på twitter og på academia.edu, hvor du kan finde versioner af mine tekster og artikler. Jeg bidrager fast til dagbladet information, du kan finde mine analyser her.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Kommer den politisk-økonomiske krise til at vare længere, end vi tror?

KOMMENTAR: Hvis man ser på historien, er der meget, der tyder på, at ustabiliteten, der har præget verdenssamfundet siden finanskrisen i 2008, ikke forsvinder lige foreløbig.

Økonomiske krise siden finanskrisen varighed trække ud

Vi befinder os i en særlig mellemperiode i den økonomiske historie lige nu, hvor vi endnu ikke ved, hvilket politisk projekt, der kommer til at forme morgendagens verdensorden, skriver Rune Møller Stahl. (Foto: Shutterstock)  

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts