Om forfatteren

Marie Barse

Journalist

Skriv til mig hvis du har en idé til en historie mb@videnskab.dk. Måske har du hørt om noget ny spændende forskning, som vi bør skrive om.
Eller du har tænkt over en problemstilling eller har en undren, som du godt vil se forskningens mulige svar på.
Ud over at være skrivende journalist er jeg redaktør på vores store tema om forskning i interventioner.
Jeg er desuden tilknyttet Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling, hvor jeg laver podcast i samarbejde med vores forskellige samarbejdspartnere, løser skriftlige kommunikationsopgaver og afholder kurser i forskningsformidling og kritisk videnskabsjournalistik.

Dansk eller udenlandsk – hvad er mest bæredygtigt?

PODCAST: I denne podcast får du en grundig indføring i, hvorfor vores fødevareproduktion ikke er bæredygtig i dag. Og så får du svar på, om man som forbruger med fordel kan gå efter dansk, når man køber ind.

Ifølge professor Jørgen Olesen er den danske fødevareproduktion meget reguleret, meget effektiv og mere bæredygtig end i mange andre lande. Selv om meget kan gøres for at gøre den mere bæredygtig. (Foto: Shutterstock)

Annonce: