Om forfatteren

David Fairhurst

Seniorlektor, College of Arts and Science, School of Science & Technology, Nottingham Trent University

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Nobelprisvinders råd til tilberedning af spaghetti sætter sindene i kog i Italien

Rådet er både energi- og pengebesparende, men ifølge italienske kokke resulterer det i gummiagtig pasta. Forskere tester metoden.

Spaghetti i gryde

Italiensk teoretisk fysiker, hvis forskning indtil videre har været fokuseret på kvantefeltteori, komplekse systemer og statistisk mekanik, vovede sig for nylig til at give råd til energibesparende pastatilberedning. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts