Om forfatteren

Diana Bogueva

Postdoc-forsker, Curtin University

Dora Marinova

Professor, Bæredygtighed, Curtin University

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Hvilken slags ‘mælk’ er mest miljøvenlig?

Forskere sammenlignede komælk med mælk fra nødder, soja, hamp og kerner.

Mælk mandel nødder soja bælgfrugter rismælk hasselnød komælk mejerimælkmiljø CO2 fodaftryk

Er det bedst at købe plantebaseret mælk eller mejerimælk? (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts