Om forfatteren

Cecilie Morris

Seniorlektor, Mad og ernæring, Sheffield Hallam University

Margo Barker

Docent, Ernæringsepidemiologi, Sheffield Hallam University

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Hvilken slags mælk er bedst?

Dét skal vi lade vores smagsløg bestemme, mener forfatterne, for det afhænger af mængden og det enkelte menneskes behov.

mælk fedtindhold næring rå ubehandlet upasteuriseret kolesterolindhold fedtrig fedtholdig fedtfattig sødmælk letmælk minimælk skummetmælk knogler næringsstof protein B-vitaminer kalk jod

Er mælk sundt eller usundt? Hvilken slags er bedst? (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts