Om forfatteren

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

En teknologisk revolution gjorde måske den mystiske Lomekwi-kultur til mennesker

Lomekwi-kulturen kan være bindeleddet mellem aber og mennesker, men forskningen mangler at udfylde et hul på 700.000 år. Dette er andet afsnit i serien om menneskets teknologiske udvikling.

At mennesket har forhistoriske abeforfædre er en meget bredt accepteret teori, men i det afgørende skridt fra abe til tidlig menneskeform mangler der en afgørende brik i forklaringen. Måske er den mystiske Lomekwi-kultur svaret! (Foto: Shutterstock)

At mennesket har forhistoriske abeforfædre er en bredt accepteret teori, men i det afgørende skridt fra abe til tidlig menneskeform mangler der en afgørende brik i forklaringen. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts