Om forfatteren

Stine Rendrup Johansen

journalist

Som cand.mag. i musikvidenskab (Københavns Universitet) og fagjournalist i musik (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) skriver jeg inden for alle hjørner af humaniora, kultur og samfund. Mit hjerte banker selvsagt for kunst og især for emner, der relaterer sig til musikkens verden, men lige så mange spændende historier om alt fra genforskning over den kolde krig til hundevæddeløb har lige så stille sneget sig ind i min portefølje.
Jeg har en særlig interesses i journalistisk nyhedsformidling for børn og unge og skriver fast for Weekendavisens tillæg Faktisk, som er for de 9 til 13-årige.
Udover traditionel artikelskrivning for et par andre medier også arbejder jeg med copywriting, presse og PR for en privat virksomhed.
 

Børnehavepædagogik hviler på tungt naturvidenskabeligt grundlag

Børnepædagogikkens ophavsmand, Friedrich Fröbel, blev i Danmark introduceret som en hardcore naturvidenskabsmand med en evolutionsteori om barnets forskellige udviklingsstadier – ikke som blød, humanistisk tænker, som man hidtil har troet.

Ifølge Friedrich Fröbel skulle man ikke skælde ud på små børn, som blot opførte sig i overensstemmelse med deres natur. Derimod måtte de voksne indstille sig på en vis portion tålmodighed og vise overbærenhed.
(Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts