Om forfatteren

Allan Alfred Birkegaard Hansted

Ph.d. studerende i videnskabsfilosofi, RUC og i samarbejde med Novozymes.

Igennem mit Ph.d. arbejde undersøger jeg bl.a. hvordan brugen af ny teknologi forandrer og muliggør nye former for kollaborative kulturer, der benytter internettet til at skabe videns- og netværksbaserede organisationsstrukturer.
Mit fokus er, hvad der driver disse nye former for samarbejde og hvilke muligheder de afstedkommer i forholdet til de hidtil etablerede systemer og strukturer indenfor læring og videnskab.
Jeg vil frem til ESOF14, den internationale videnskabsfestival som København er vært for i juni 2014, blogge om de nye kollaborative vidensfænomener og læringstendenser, samt igennem en række filmepisoder med førende forskere og praktikere lægge op til debat.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Hvad laver I bag skærmene!

klasse_hvad_laver_i_bag_skaermene_forlaesning_universitet_internet_it_computer

Målt i antallet af universitetsstuderende har universitetet aldrig været mere populær, end det er i dag. (Foto: Shutterstock)

Annonce: