Om forfatteren

Asbjørn Mølgaard Sørensen

Journalist

Jeg er uddannet journalist ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i år 2015, hvor jeg vandt E.N. Ritzaus mindelegat for min bachelor om vaccinationsmodstand. Jeg har derudover taget en bachelor i filosofi ved Københavns Universitet.Jeg er tidligere praktikant på Videnskab.dk, og jeg har derfor været i huset mere eller mindre siden 2013 - lige med undtagelse af seks mellemliggende måneder som praktikant hos Røde Kors. I den tid kommer man vidt omkring på Videnskab.dk, og mit stofområde favner derfor bredt - alt fra kunstig intelligens til hulemalerier bliver dækket.
Jeg er desuden medvært for hjernepodcasten Brainstorm - en podcast støttet af Lundbeckfonden.I løbet af min tid hos Videnskab.dk har jeg også stået for styringen af vores kanaler på de sociale medier. Deruodver har jeg tidligere hjulpet med at redigere og sende artikler til vores partnere.

Unikt tvillingestudie: Sådan blev astronauts krop påvirket af at være i rummet

NASA's stort anlagte studie har kun én reel forsøgsperson, men enorme mængder data.

Mark (t.v.) og Scott (t.h.) Kelly er begge tidligere astronauter, nu pensionerede, hos NASA. I et omfattende nyt studie har forskere fulgt forskelle i deres kroppes udvikling, mens Scott var i rummet i et år, og Mark var på Jorden. (Foto: NASA) 

Annonce: