Om forfatteren

Rasmus Karkov

journalist

Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, Aktuelt og Berlingske Tidende i 2002. Har siden arbejdet som journalist og redaktør. Via mine ansættelser på Nyhedsavisen, Information, Egmont, Bonnier, Sjællandske Medier, Mediaprovider og Viasat har jeg et vidt forgrenet netværk indenfor elektroniske og trykte medier. Medforfatter til bogen Alt går efter planen – Sagaen om Nyhedsavisen. Læs mere om Rasmus: rasmuskarkov.wordpress.com

Vestlig forskning er alarmerende forkert

En gruppe forskere er kommet frem til et resultat, der i sin yderste konsekvens er så alarmerende, at det betyder, at stort set al forskning om menneskelig adfærd kan kasseres.

En canadisk undersøgelse (!) viser, at 95 procent af den psykologiske forskning, der bliver udgivet i de store videnskabstidskrifter, bygger på forsøgspersoner, der er amerikanske medlemmer af WEIRD-segmentet. Western, Educated, Industrialised, Rich og Democratic (Foto: Colourbox)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts