Ny bog fra Videnskab.dk stryger ind på 2.-pladsen
Bogen 'Hvorfor må man ikke sige neger?' har kun været i handlen et døgn, men er blevet taget så godt imod, at den er blandt de mest solgte bøger i øjeblikket.
'Hvorfor må man ikke siger neger?' fra Videnskab.dk er udgivet på Politikens Forlag. Efter et døgn i handlen ligger den nr. 2 på listen over mest solgte skønlitteratur.

'Hvorfor må man ikke siger neger?' fra Videnskab.dk er udgivet på Politikens Forlag. Efter et døgn i handlen ligger den nr. 2 på forlagets liste over mest solgte skønlitteratur.

Tirsdag udgav Videnskab.dk sin nye bog, ’Hvorfor må man ikke sige neger?

Onsdag ligger den nr. 2 på listen over mest solgte bøger hos Saxo.com – pudsigt nok i kategorien ’Skønlitteratur og digte’, selvom bogen er rendyrket videnskab. Ifølge Politikens Forlag »foran så prominente navne som Linn Ullmann, Jonathan Safran Foer og Karl Ove Knausgård«.

En stor ros til forskerne fra Danmark, Sverige, Norge, Italien, Tyskland og USA, der har bidraget til at give videnskabelige svar på 77 fantastiske og finurlige spørgsmål fra læserne af Videnskab.dk.

Køb 'negerbogen' på nettet

'Hvorfor må man ikke sige neger?' giver selvfølgelig et videnskabeligt svar på netop det spørgsmål, men også på eksempelvis:

  • Hvorfor hedder det Karlsvognen?
  • Skabte Hitler noget som helst positivt?
  • Hvorfor kan mine fingre huske pinkoden, når min hjerne ikke kan?
  • Hvad er mest usundt: Stoffer, alkohol eller cigaretter?

Hvis du oven i købet også vil kende svarene på, hvor ofte du bør gå i bad, om du må slå en svensker med en pind, hvornår den næste istid kommer eller hvorfor vi bare lader rumskrot flyve rundt om planeten, kan du købe 'Hvorfor må man ikke sige neger?' hos boghandleren eller på nettet.

Lyt på Videnskab.dk!

Hver uge laver vi digital radio, der udkommer i form af en podcast, hvor vi går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden. Du kan lytte til den nyeste podcast i afspilleren herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde vores podcasts i iTunes og afspille dem i Apples podcast app. Bruger du Android, kan du med fordel bruge SoundClouds app.
Du kan se alle vores podcast-artikler her eller se hele playlisten på SoundCloud