Om forfatteren

Nina Kristiansen

forskning.no

Peter Hyldgård

Tidligere redaktør på Videnskab.dk. Siden 2019 selvstændig konsulent i forskningskommunikation

Eksamenspapiret siger cand.scient. i biologi fra Københavns Universitet. Men mit c.v. siger 20 års arbejde som journalist, redaktør og faglig formidler på så forskellige steder som Dagbladet Information, Københavns Universitet, Miljøministeriet m.fl.Var med til at starte Videnskab.dk og arbejdede i de første år i det redaktionelle maskinrum som nyhedsredaktør.Efter flere år som leder af Center for Faglig Formidling arbejder jeg nu som selvstændig konsulent med at skabe mere evidensbaseret forskningsformidling i Danmark og deltager i mange typer formidlings- og udviklingsprojekter rundt om i landet.Desuden afholder jeg kurser og workshops for forskere og fagfolk i kommunikation og forskningsformidling.

.button {
background-color: #2c303d;
border: none;
color: white;
padding: 15px 32px;
text-align: center;
text-decoration: none;
display: inline-block;
font-size: 16px;
margin: 4px 2px;
cursor: pointer;
font-family: "Open Sans",sans-serif;
width: 100%;

}
a.button{
color: #FFFFFF;
}
a.button:hover{
background-color: #6d7695;
}

Læs mere her: sciencecom.dk

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben er Videnskab.dk’s læserbrevkasse. Her kan du stille spørgsmål til forskerne om alskens emner - lige fra sjove bynavne og prutter til kvantecomputere og livets oprindelse. Du kan spørge om alt, men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Send dit spørgsmål til: sv@videnskab.dk

Hvorfor kan vi ikke huske det, vi lærte i skolen?

CLASSIC: Kan det virkelig passe, at vi glemmer det meste af vores skolelærdom igen? Hukommelsesforsker giver et svar – og fortæller hvad, vi husker bedst.

Jo, vi glemmer meget af det, vi læser i skolebøgerne, igen. Men vi kan godt få det til at sidde bedre fast, fortæller hukommelsesforsker Pål Johan Karlsen, og giver nogle gode råd til at hjælpe hukommelsen på gled. (Illustrationsfoto: iStockphoto)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts