Om forfatteren

Megan Lee

Akademisk vejleder og lektor, Southern Cross University

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Drop junkfood, og kom i bedre humør

Der findes en opskrift på glæde, og den kan bruges i køkkenet, viser nye undersøgelser.

Junkfood depression kost ernæring næring lykkestoffer behandling antidepressiv medicin antioxidanter omega 3 probiotika præbiotika komplekse kulhydrater enkle kulhydrater signalstoffer angst lykke

Sund mad fremmer produktionen af hjernens lykkestoffer og beskytter mod både demens og depression. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts