Nyt studie: De smukkeste mennesker er 39 år i snit
Kilde: 
12 oktober 2017

Hvis du går rundt og tror, at du er allersmukkest i 20’erne, og derfra er det ned ad bakke, så kan du godt tro om igen ifølge et nyt studie.

Her er konklusionen nemlig, at de smukkeste mennesker i snit er 38,9 år gamle, skriver telegraph.co.uk.

I studiet har et forskerhold fra Boston University School of Mecidine nærstuderet en liste over de smukkeste, kendte mennesker i magasinet People.

Og skønhedsidealerne har ændret sig de sidste år, konkluderer studiet.

Forskerne har sammenlignet deres liste med en lignende liste fra 1990 og dengang var de smukkeste mennesker i snit 33,2 år gamle, skriver telegraph.co.uk.

Der er også kommet flere på listen, som er mørkere i huden, fremgår det af studiet. Hele 40 procent af de smukke mennesker har nemlig kulør i huden, sammenlignet med 24 procent i 1990.

»Ved en gennemgang af listen over de smukkeste mennesker i verden i magasinet People, har vi fundet ud af, at skønhedsidealerne har ændret sig, i takt med at mennesker lærer at tilpasse de nye kulturer og forskellige normer, som medierne præsenterer,« fortæller Neelam Vashi, der er adjunkt ved Boston University School of Medicine og leder af det nye studie, ifølge telegraph.co.uk.

I studiet, der netop er publiceret i det videnskabelige tidsskrift JAMA Dermatology Journal, sammenlignede forskernes kendissernes alder, køn, hudfarve, øjenfarve og meget andet. 

agr

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.