Om forfatteren

Charlotte Price Persson

Journalist

Jeg har arbejdet for Videnskab.dk i stort set alle stillinger på redaktionen, siden jeg blev lukket ind i folden som praktikant i 2011. Studentermedhjælper, freelancer, redaktionssekretær, SoMe-redaktør og nyhedsredaktør for at nævne nogle stykker.
Siden 1. januar 2016 har jeg sat mig i stolen som skrivende journalist og dækker nu primært arkæologi og naturvidenskab, men også de mere forskningstunge emner såsom måling af forskningen samt forskernes arbejdsbetingelser. Læs eksempler på mit arbejde herunder.
Jeg er ansvarlig for Videnskab.dk's livechats og agerer desuden praktikantvejleder for vores to dygtige praktikanter.
Jeg blev færdiguddannet professionsbachelor fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 1. februar 2013 og har tidligere været i praktik hos Søndagsavisen, hvor jeg blandt andet dækkede familie og uddannelse som stofområder. 
Skriv meget gerne til mig på cpp@videnskab.dk, hvis du sidder med en god forskningshistorie!

Dansk scoop: Meteorit-målinger sladrer om solsystemets begyndelse

Danske forskere har lavet unikke målinger på en håndfuld meteoritter, som har vist sig at stamme fra det ydre solsystem. Et scoop, som kan være med til at fortælle os, hvordan vores solsystem opstod.

Martin Bizzarro købte oprindeligt meteoritterne, fordi tidligere undersøgelser af dem allerede havde afsløret, at de var sjældne. Men det var først, da han satte sin ph.d.-studerende Elishevah van Kooten til at undersøge dem nærmere, at det gik op for dem begge, at der var tale om et endnu større scoop, end de først havde kunnet forestille sig. Her ses et billede af nogle af de meteoritter, som forskerne har undersøgt. (Foto: Elishevah van Kooten)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts