Om forfatteren

Kevin Navarrete

Forsker, patogene bakteriers molekylærbiologi, Institute of Molecular Genetics, Czech Academy of Sciences

Kevin Navarrete afsluttede sine bachelor- og kandidatstudier ved Universidad Nacional Autónoma de México og har gennem sin akademiske uddannelse arbejdet med projekter relateret til menneskers sundhed. Han arbejdede med den heterologe ekspression af Mycobacterium tuberculosis-proteiner; i udvikling og ekspression af modgifte mod stik fra mexicanske skorpioner, og er i øjeblikket ved at undersøge patogen-vært-interaktionen mellem Bordetella pertussis-bakterien, etiologisk agens for kighoste.

Yersain Ely Keller de la Rosa

Kandidatgrad, Biochemical Sciences, Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM)

Yersain Ely Keller de la Rosa afsluttede sine bachelor- og kandidatstudier ved Universidad Nacion, og har arbejdet på projekter, som relaterer til bakteriers og svampes biokemi og molekylærbiologi.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Derfor kan du ikke stole på, hvad dit horoskop forudsiger

En astrolog har samme sandsynlighed for at få ret i aspekter om vores fremtid som alle andre, der baserer deres svar på tilfældigheder.

Det ikke overraskende, at vi normalt benytter os af horoskoper i tider med stor usikkerhed. På højden af COVID-19-pandemien var der rekordmange søgninger relateret til horoskoper. (Illustration: NASA)

Nattehimmel med stjernetegnskonstellationer
Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts