Om forfatteren

Eva Rymann

Journalist, Smag for Livet

Mikael Schneider

Videnskabsjournalist, Smag for Livet

Julemad: Sådan undgår du at falde igennem til julefrokosten

Silden først, risalamanden sidst. Snaps til silden, men ikke til flæskestegen og frikadellerne. Få gastrofysikernes og kokkens smagfulde forklaringer på de mange regler, der omgærder den traditionelle danske julefrokost.

julemad julefrokost and steg sild fiskefilet smag for livet

Hvorfor skal silden på rugbrød, når rejerne skal på franskbrød til julefrokosten? (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts