Om forfatteren

Katherine Livingstone

NHMRC Emerging Leadership Fellow og Senior Research Fellow ved Institute for Physical Activity and Nutrition, Deakin University (Australien)

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Hvad er ’kødæder-diæten’, og er det en dårlig idé?

Medmindre din diæt er rigtig godt planlagt, kan en ren kød-diæt føre til et utilstrækkeligt indtag af en række vitaminer og mineraler.

Mand spiser stor tallerken kød og pølser

Den såkaldte kødæder-diæt bliver anprist af dem, der følger den, men forskningen har et noget andet syn på sagen. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts