Om forfatteren

Peter Hyldgård

Tidligere redaktør på Videnskab.dk. Siden 2019 selvstændig konsulent i forskningskommunikation

Eksamenspapiret siger cand.scient. i biologi fra Københavns Universitet. Men mit c.v. siger 20 års arbejde som journalist, redaktør og faglig formidler på så forskellige steder som Dagbladet Information, Københavns Universitet, Miljøministeriet m.fl.Var med til at starte Videnskab.dk og arbejdede i de første år i det redaktionelle maskinrum som nyhedsredaktør.Efter flere år som leder af Center for Faglig Formidling arbejder jeg nu som selvstændig konsulent med at skabe mere evidensbaseret forskningsformidling i Danmark og deltager i mange typer formidlings- og udviklingsprojekter rundt om i landet.Desuden afholder jeg kurser og workshops for forskere og fagfolk i kommunikation og forskningsformidling.

.button {
background-color: #2c303d;
border: none;
color: white;
padding: 15px 32px;
text-align: center;
text-decoration: none;
display: inline-block;
font-size: 16px;
margin: 4px 2px;
cursor: pointer;
font-family: "Open Sans",sans-serif;
width: 100%;

}
a.button{
color: #FFFFFF;
}
a.button:hover{
background-color: #6d7695;
}

Læs mere her: sciencecom.dk

Sådan koger du dit æg perfekt

CLASSIC: Norske kemikere har lavet en on-line-service, der beregner, præcis hvor lang tid dit æg skal koge.

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts