Om forfatteren

Kevin Anderson

Professor, Tyndall Centre for Climate Change Research, University of Manchester

Kevin Anderson

Kevin Andersen er professor i energi og klimaændringer ved University of Manchester og gæsteprofessor ved universiteterne i Uppsala (Sverige) og Bergen (Norge).

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Kommentar

Kommentar

Kommentarer tilkendegiver holdninger og er ofte skrevet af forskere, der med udgangspunkt i forskning forholder sig til en debat.

Professor: IPCC´s pæne ansigt skjuler klimakatastrofen

En bestemt gruppe under IPCC har gjort lige så stor skade i forhold til at reducere udledningen, som Exxon gjorde ved at vildlede offentligheden i forhold til klimaforskningen, skriver klimaprofessor i denne kommentar.

Oversvømmelse i Tyskland

Der er nu akut risiko for, at vi misser klimamålsætningerne. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts