Kvinde vågnede op med kakerlak i øret – det tog hende ni dage at få den ud
Kilde: 
04 maj 2018

»Sidste måned vågnede jeg med et sæt midt om natten. Det var som om, at nogen havde puttet et lille stykke is ind i mit venstre øre – men det var noget meget værre.«

Sådan begynder amerikanske Katie Holley sin skrækindjagende beretning om, hvordan hun en tilfældig nat i sit hjem i Florida fik ufrivilligt besøg af en kakerlak i sit venstre øre – et besøg der først var helt ovre efter 9 dage.

Katie Holley har beskrevet den bizarre hændelse i et essay på det amerikanske livsstilsmedie SELF.

Katie Holley vågnede altså midt om natten med en underlige følelse i venstre øre.

Efter at have undersøgt sagen nærmere med en vatpind, gik det op for hende, at der var tale om et levende insekt.

Det lykkedes hendes mand at hive to insektben ud af øret, og han kunne derefter bekræfte, at der lå en levende kakerlak derinde og spjættede.

Efter en række hospitals- og lægebesøg lykkedes det først efter ni dage at få hele kakerlakken ud af øret.

Det mest skræmmende i historien er dog, at Katie Holleys tilfælde, ifølge den ørelæge, som hun besøgte under forløbet, langt fra er unikt.

National Geographic skrev sidste år også en grum historie om, hvordan dyr har det med at forvilde sig ind i vores kroppe.

Heri fortalte insektforsker ved North Carolina State University i USA, Coby Schal, at »det faktisk ikke er så unormalt et fænomen at have en kakerlak i øret.«

Sov godt derude!

fghs

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.