Om forfatteren

Mia Beck Lichtenstein

Lektor på Klinisk Institut ved Syddansk Universitet og psykolog og forsker ved Telepsykiatrisk Center i Region Syddanmark

Mia Beck Lichtenstein er autoriseret psykolog og har en Ph.d. i træningsafhængighed fra Syddansk Universitet.Hun er aktuelt ansat i en kombistilling som lektor ved Institut for Psykologi på Syddansk Universitet samt som psykolog og forsker ved Telepsykiatrisk Center, der er et forsknings- og udviklingsmiljø i psykiatrien i Region Syddanmark.Mia forsker i træningsafhængighed, spiseforstyrrelser, psykiske følger af idrætsskader samt internetbaseret behandling af psykiske lidelser.
.button {
background-color: #2c303d;
border: none;
color: white;
padding: 15px 32px;
text-align: center;
text-decoration: none;
display: inline-block;
font-size: 16px;
margin: 4px 2px;
cursor: pointer;
font-family: "Open Sans",sans-serif;
width: 100%;

}
a.button{
color: #FFFFFF;
}
a.button:hover{
background-color: #6d7695;
}

Se forskningsprofil

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Løber din træning løbsk?

Bliver du hidsig, hvis du ikke kan få dit daglige træningskick? Så er du måske afhængig af løbebåndet eller håndvægtene. Tag testen, og få svaret.

traening_traeningsafhaengighed_test_dig_selv

Det kan være et tegn på træningsafhængighed, at man tager en dobbelt op på bike-holdet, fordi en enkelt time ikke længere kan give et kick. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts