Om forfatteren

Thomas Hoffmann

Journalist - Twitter: @Tuffmann

Thomas Hoffmann

Jeg har været videnskabsjournalist i 15 år og modtog European Science Writer Junior Award i 2014. Skriver om det meste, men forsømmer sjældent en lejlighed til at komme omkring klima eller fodbold.

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben

Spørg Videnskaben er Videnskab.dk’s læserbrevkasse. Her kan du stille spørgsmål til forskerne om alskens emner - lige fra sjove bynavne og prutter til kvantecomputere og livets oprindelse. Du kan spørge om alt, men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstået på baggrund af en nysgerrig undren. Vi vælger de bedste spørgsmål og kvitterer med en Videnskab.dk-T-shirt. Indsend dit spørgsmål i formularen herunder, eller send det via mail til: sv@videnskab.dk

Vil finanskrisen ramme mig?

Professor Peter Birch Sørensen fortæller her, hvordan finanskrisen vil påvirke en danskers hverdag. Og hvorfor krisen og nedturen faktisk også kan ses som lyspunkter.

Især håndværkere inden for bygge- og anlægsbrachen vil blive ramt af den økonomiske krise i den vestlige verden. Det forudser professor Peter Birch Sørensen. (Foto: Colourbox)

Annonce: