Om forfatteren

Lise Brix

Journalist

Lise Brix

Journalist på Videnskab.dk siden 2013. Initiativtager og primus motor på udviklingen af Videnskab.dk's prisvindende guide til videnskabsjournalistik. Underviser desuden i formidling for forskere og videnskabsjournalistik for journalister.

I fremtiden skal vi spise mere raps, hvis det står til forskere fra Københavns Universitet. (Foto: Shutterstock)

Blomstrende rapsmak Jylland

Dansk opdagelse åbner for »kæmpe uudnyttet potentiale« på rapsmarker

Ny dansk forskning kan bane vejen for at gøre biprodukt fra rapsolie spiseligt for mennesker. Det har store perspektiver i den grønne omstilling, mener forskere.

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts