Om forfatteren

Julie Woods

Æreslektor, Professor of Public Health Nutrition, Deakin University

Mark Lawrence

Professor, Public Health Nutrition, Institute for Physical Activity and Nutrition, Deakin University

Priscila Machado

Forskningsstipendiat, Institute for Physical Activity and Nutrition, Deakin University

Sarah Dickie

Ph.d.-kandidat, Public Health Nutrition, Deakin University

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Sådan spotter du ultraforarbejdede fødevarer

Her er 8 helt almindelige fødevarer, som, du måske ikke ved, kan være ultraforarbejdede.

Kvinde hælder havremælk i et glas

Mange kornprodukter og plantebaserede alternativer til mælk , der markedsføres som sunde, er ultraforarbejdede. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts