Om forfatteren

Brian Due

ph.d., adjunkt, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Ideudvikling ligger i detaljen

Innovation og kreativitet er buzz words, der florerer i medierne og den videnskabelige litteratur dagligt, og udvikling af nye ideer er et centralt omdrejningspunkt i enhver innovationsteori og -strategi. Men hvordan udvikles nye ideer?

Der findes mange velmenende gode råd til ideudvikling, men det er ikke så vigtigt, om man vælger den ene kreative model frem for den anden. Det centrale er, at man designer sin egen proces, der passer til de deltagere, der skal med. (Foto: Shutterstock)

Annonce: