Om forfatteren

Japanere har sushi-bakterier i tarmen

Japanere er udstyret med en særlig slags tarmbakterier, som gør dem bedre til at fordøje den tang, som sushien er pakket ind i, viser ny forskning.

Når sådan en godbid ender i en japansk mave, vil den blive mødt af sushi-elskende bakterier, som vil omsætte tangen til let fordøjelig energi, viser ny forskning. (Foto: Colourbox)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts