Om forfatteren

Charlotte Price Persson

Journalist

Jeg har arbejdet for Videnskab.dk i stort set alle stillinger på redaktionen, siden jeg blev lukket ind i folden som praktikant i 2011. Studentermedhjælper, freelancer, redaktionssekretær, SoMe-redaktør og nyhedsredaktør for at nævne nogle stykker.
Siden 1. januar 2016 har jeg sat mig i stolen som skrivende journalist og dækker nu primært arkæologi og naturvidenskab, men også de mere forskningstunge emner såsom måling af forskningen samt forskernes arbejdsbetingelser. Læs eksempler på mit arbejde herunder.
Jeg er ansvarlig for Videnskab.dk's livechats og agerer desuden praktikantvejleder for vores to dygtige praktikanter.
Jeg blev færdiguddannet professionsbachelor fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 1. februar 2013 og har tidligere været i praktik hos Søndagsavisen, hvor jeg blandt andet dækkede familie og uddannelse som stofområder. 
Skriv meget gerne til mig på cpp@videnskab.dk, hvis du sidder med en god forskningshistorie!

Lise Brix

Journalist

Lise Brix

Journalist på Videnskab.dk siden 2013. Initiativtager og primus motor på udviklingen af Videnskab.dk's prisvindende guide til videnskabsjournalistik. Underviser desuden i formidling for forskere og videnskabsjournalistik for journalister.

Thomas Hoffmann

Journalist - Twitter: @Tuffmann

Thomas Hoffmann

Jeg har været videnskabsjournalist i 15 år og modtog European Science Writer Junior Award i 2014. Skriver om det meste, men forsømmer sjældent en lejlighed til at komme omkring klima eller fodbold.

Forskere besvarede læsernes spørgsmål om kometlanding – live

Videnskab.dk afviklede livechat med blandt andre to danske forskere, mens Rosettas landingsfartøj landede på kometen 67P/Churyumov–Gerasimenko. Følg dagen og læs forskernes svar på læsernes spørgsmål om missionen her.

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts