Om forfatteren

Craig Stanbury

Craig Stanbury er ph.d.-kandidat ved Monash Bioethics Centre. Hans forskning er i grænsefladen mellem forplantningsetik, befolkningsetik og miljøetik, og han undersøger specifikt, i hvilket omfang forplantningspraksis skal ændres i lyset af overbefolknings- og klimaforandringer.

Craig Stanbury har en Masters Research Degree fra Monash University og en Honours-grad fra University of Melbourne.

Craig Stanbury er også i øjeblikket ansat som forsker ved Sydney Health Ethics (USyd), hvor han er en del af et team, der undersøger de kommercielle påvirkninger i Assisted Reproductive Technologies (ARTs).

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Kommentar

Kommentar

Kommentarer tilkendegiver holdninger og er ofte skrevet af forskere, der med udgangspunkt i forskning forholder sig til en debat.

Går du med babydrømme, mens kriserne kradser på kloden?

Så stil først dig selv disse fem store etiske spørgsmål, skriver forsker i etik i denne kommentar.

Baby med blå øjne og legetøj i munden kigger betuttet ind i kameraet

Er det forsvarligt at få børn i dag? Etikken leverer muligvis et svar på det store dilemma, skriver forskeren. (Foto: Colin Maynard / Unsplash)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts