Om forfatteren

Claus Strue Frederiksen

Lektor, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet

Vincent F. Hendricks

Professor, dr. phil., PhD, leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS), Københavns Universitet

Vincent F. Hendricks er professor, dr. phil., PhD og leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS), Københavns Universitet.
Hans forskningsområder indebærer blandt andet logik, formel indlæringsteori og informationsprocessering. 
Se de Videnskab.dk- og Forskerzonen-artikler, Vincent har medvirket i her. 
Læs mere om hans forskning, forskingspublikationer, øvrige populærformidling m.v. på hans profil på Københavns Universitet.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Filosoffer: Kampen for kloden kræver, at vi alle tager et fælles ansvar

BOGOMTALE: To danske filosoffer drager til kamp for kloden i ny bog. I bogen bringer de et nyt ansvarlighedsbegreb på banen, der skal få samfundets ledende aktører til at arbejde sammen om at løse verdens problemer.

red verden klimaforandringer Jorden ansvar miljø

Kampen om Jorden er svær, men nødvendig. Politikerne, erhvervslivet og forskningssamfundet skal erkende, at der er behov for radikale ændringer inden for køb og salg af naturressourcer. (Foto: Shutterstock)

Annonce: