Om forfatteren

Mathias Dahl Meier

Redaktionsassistent

Jeg er BA i journalistik og historie fra Roskilde Universitet. I øjeblikket er jeg ved at færdiggøre min kandidatgrad i historie ved Københavns Universitet. Jeg har skrevet artikler på Videnskab.dk siden september 2017. 

Quiz

Quiz

Er du rigtig klog? Test dig selv med vores underholdende og interaktive quizzer. Spørgsmål og svar er baseret på historier fra Videnskab.dk, så hvis et spørgsmål vækker din nysgerrighed, kan du altid finde mere om emnet ved at dykke ned i de enkelte artikler. God fornøjelse med Danmarks klogeste quizzer.

Quiz: Kan du gennemskue 8 myter om sundhed og sygdom?

Er det rigtigt, at vi kun bruger 10 procent af hjernen? Og sover man bedre efter et par øl? Quiz og vind billetter til vidensfestivalen Hearts & Minds.

sundhed myter quiz

Hvad er sandt og falsk, når det kommer til sundhedsmyter om f.eks. detox? Vi udlodder 3x2 festival billetter til Videnshopping i Aarhus og 3x2 billetter til Gut Feelings i København, hvis du deltager i quizzen. (Foto: Shutterstock)

Annonce:

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts