Om forfatteren

Andreas Munk Petersen

Klinisk lektor ved Institut for Klinisk Medicin, Hvidovre Hospital

Sofie Ingdam Halkjær

Ph.d.-studerende ved Hvidovre Hospital

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Mytedrab: Superfoods gør dig ikke supersund

BOGOMTALE: Du skal æde rigtig godt igennem for at få en 'super'-effekt af gojibær og matchapulver, og så er det bedre bare at spise sundt, som du plejer.

superfoods super food skipper skræk matcha goji spinat sund mad ernæring

Med fare for at knuse mangen en drengedrøm, så bliver man ikke til en Skipper Skræk-type ved at spise én slags supersund mad. (Illustration: Andreas Erstling, Pinligt Selskab)

Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts