Om forfatteren

Louise Schou Drivsholm

Redaktionsassistent

Jeg studerer på Roskilde Universitet, hvor jeg er ved at tage en kandidat i Journalistik og Globale Studier.
I løbet af min kandidat har jeg taget valgfag på Statskundskab på Københavns Universitet og lavet radio og undersøgende journalistik på RUC.
Fra 1. august 2017 og et år frem er jeg i journalistpraktik på Dagbladet Information.
På redaktionen skriver jeg, redigerer artikler og håndterer sociale medier. 

3D-model af flødeost kan mindske madspild

Danske forskere har for første gang skabt et 3D-billede af en fødevare. Den nye viden kan potentielt mindske den madspil, som i dag sker på grund af fejlproduktioner.

3D-billedet af flødeosten gør forskerne i stand til at forstå strukturen i vores fødevarer, hvilket på sigt bl.a. kan mindske madspild ved fejlproduktioner af madvarer. (Video: Fødevarevidenskab, Københavns Universitet)

Unge opfindere vil opdage sygdomme med en tandbørste

Starship er død! Længe leve disse vilde billeder af opsendelsen og den rødglødende tur ned gennem atmosfæren

Hvad vil ske, hvis internettet bliver slettet?

Andreas Mogensen om Dragon-rumkapslen: »Det er helt stilfuldt og rent – præcis som en Tesla«

Annonce: