Journalistik

Kontakt

For yderligere oplysninger, kontakt Center for Faglig Formidling via: 
formidling@videnskab.dk

Center for Faglig Formidling leverer effektiv skriftlig formidling målrettet jeres publikum.

Det kan for eksempel være

  • pjecer
  • long-reads
  • artikler til magasiner eller nyhedsbreve
  • info-plakater
  • pressemeddelelser

Vi trækker på 10 års erfaring med at levere engagerende, indholdsrig og troværdig videnskabsjournalistik på mediet Videnskab.dk, og centrets medarbejdere arbejder fortsat sammen med Videnskab.dk’s redaktion om udviklingen af journalistikken.

Vores speciale er at formidle svært tilgængeligt stof i et letforståeligt sprog med dybde og detaljer, og vi har ry for en professionel kildehåndtering, omhyggelig vinkling og forståelse for videnskabens præmisser.

Vi leverer tekster, der er skarpe og ‘vækkende’ men altid dækkende for jeres budskab og faglighed.

Kræver formatet grafisk opsætning kan vi også udføre dette. 

Center for Faglig Formidling har blandt andre hjulpet Innovationsfonden med tekster til info-plakater. (Foto: Marie Barse)

Kreativitet og professionalisme

Vores kundesamarbejder strækker sig typisk over et længere forløb og tæller blandt andre Innovationsfonden, Danmarks Frie Forskningsfond og Trygfonden. 

»Vi har samarbejdet med Center for Faglig Formidling/Videnskab.dk om både produktion af forskningsartikler, longreads med forskningsformidling og produktion af animationsfilm, der forklarer forskningsbegreber. Vi er yderst tilfredse med den professionalisme, dygtighed og kreativitet, der præger samarbejdet og – ikke mindst – de produkter, der kommer ud af det,« siger projektchef i TrygFonden, Peter Pilegaard Hansen.   

Vi leverer tekster både på dansk og på engelsk.